by

Dojmy z The Mighty Quest for the Epic Loot #1

A máme tu první díl našeho „seriálu“ o online hře The Mighty Quest for the Epic Loot na jejímž webu jsem se registroval nějak ze začátku prázdnin a nedávno mě vylosovali a poslali mi kód do bety, takže jsem se rozhodl, že se tady občas zmíním o tom, jak hra pokročila, jak se mi v ní daří atd…

A o čem že hra vlastně je? Inu, každý hráč dostane svůj hrad, který může upravovat stavět v něm doly na zlato a krystaly a hlavně budovat jeho obranu před nepřáteli, kteří se jej neustále snaží vykrást!

Login

A tak tedy budete do svého hradu umisťovat Kyklopy, jedovaté žáby, čaroděje povolávající kostlivce, draky a další nejrůznější druhy různých přítel, které se okamžitě vrhnou na kohokoliv, kdo vstoupí do vašeho hradu a to i na vás.

Uprava hradu

Ve hře si můžete vybrat tři druhy postav: Rytíře, Lučištníka, nebo Mága, přičemž Mág je teď dostupný pouze za peníze, ale v plné hře by měl být zcela zdarma.

Hrady

Poté přichází na řadu tradiční levelování, vylepšování skillů a také oplácení návštěv hradů dalších hradů a získávání dalších finančních prostředků…

Hrady si vybíráte z mapy právě zvoleného regionu.

To by bylo pro dnešek asi tak vše, ale nebojte, nevidíte ji tady naposledy. 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *